7 blogs waar je blij van wordt

Als schrijver van een blog is het natuurlijk ook leuk om te lezen waar andere bloggers over schrijven. Vooral als het een beetje over dezelfde onderwerpen gaat. Ik ben de afgelopen tijd al veel mooie dingen tegengekomen en vind het leuk om die met je te delen.

Daarom heb ik een lijstje samengesteld met de websites die ik inspirerend vind. Ze staan in willekeurige volgorde.

www.sylvivre.nl

Leven vanuit bezieling. Tips en persoonlijke ervaringen van bezielingscounselor Syl, over hoe je het beste uit jezelf en uit je leven kunt halen. Ze is ook beeldend kunstenaar en maakt prachtige schilderijen.

www.bewustzijnenzo.wordpress.com

Aan de hand van haar persoonlijke ervaringen met tal van cursussen en workshops neemt Diana je mee op een spannende reis naar binnen. Zoals ze zelf zegt met een druppeltje humor, een scheutje spiritualiteit en een stukje bewustzijn.

www.mensensamenleving.me

Diversiteit aan artikelen door John Astria, die gaan over ‘samenleven’, belicht vanuit verschillende perspectieven. De artikelen hebben gemeen dat er gezocht wordt naar wat mensen bindt, in plaats van wat hen scheidt. John is reikimaster en maakt fantastische spirituele tekeningen.

www.niet-weten.nl

In zijn ‘dwaalgids’ schrijft Hans van Dam van alles over niet-weten in zes thema’s, waaronder levenskunst en verlichting. Hans is auteur en columnist in het Boeddhistisch Dagblad (ook een aanrader: bekijk de gratis webversie op www.boeddhistischdagblad.nl) Hij houdt van alle tradities die iets over niet-weten te melden hebben, vooral advaita, filosofie, mystiek en zen.

 

www.groenevingersblog.com

Blog van Plantster over  alles wat met de natuur in verbinding staat: wat maar in haar opkomt met bijbehorend levensmotto, inspirerende zinspreuken, gedichtjes en gezegden alsook foto’s die voor zichzelf spreken. In poëtische stijl beschreven.

www.freespirit4you.nl

Persoonlijke verhalen van Marla over spiritualiteit en zelfontwikkeling. Ook kun je bij haar terecht voor een reading en healing. Marla krijgt boodschappen door van gidsen.

www.degroenemeisjes.nl

Platvorm voor groene inspiratie. Merel schrijft over alles wat een leven leuker, beter en groener maakt: eten, stijl, huis, denken, reizen. Met humor en relativeringsvermogen.

Wat zijn jouw favorieten?

Ik zou het heel leuk vinden om tips te krijgen over andere inspirerende blogs, want er zijn er gelukkig nog veel meer. Waar word jij blij van?

 

 

2 gedachten over “7 blogs waar je blij van wordt

  1. Wat mooi dat ik erbij sta…ik word er een beetje stil van …dankjewel!! Ik ben nog maar pas begonnen met schrijven namelijk, soms nog onzeker of het wel interessant is….jouw woorden motiveren me ontzettend. Heel hartelijk bedankt!! En ga ook zeker jouw andere favorieten bekijken….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s